Sephora lights it up

May, 4th 2017

In close collaboration with Andrés Arias Architecture Studio, Kendu participated in the design and production of two new Sephora stores in Barcelona. Located in Rambla Catalunya and Diagonal Mar, the stores are 510m² and 370m² respectively. Without losing sight of the brand’s characteristic design and colour palette, Sephora wanted to enhance its visual in-store communication and window displays by incorporating a show of light and colour. In order to do so, while also overcoming the structural challenges for each location, Kendu installed a series of different sized LED lightboxes. Highlights of the new Sephora look&feel include a 14-metre-long lightbox, lightboxes mounted on the structural columns and lightboxes installed behind the displayed items to create ambient lighting.